Op prospectie in Griekenland

Het succes van onze reizen zit in de goede voorbereiding

Op ontdekkingsreis doorheen Griekenland, van Thessaloniki in het noorden tot Kalamata in het diepe zuiden. Deze reis is een tocht vol adembenemende uitzichten, goede wegen en lekker eten. Kortom, tijdens deze rondrit word je ondergedompeld in cultuur, geschiedenis en natuur. Luxe en rust geven deze reis een extra cachet.


Het succes van de reis zit in de goede voorbereiding

Om onze reis vlekkeloos te laten verlopen, regelen we alles op voorhand ter plaatse. Het contact met de hoteleigenaars, het verkennen van de wegen en uitzoeken van de mooie rustplaatsen geeft een rust tijdens de vakantie, zowel voor ons als organisator als voor onze gasten. 


Dit wordt ons reisprogramma in Griekenland


Dag 1: vertrek vanuit Düsseldorf naar Thessaloniki. Hier staan onze motoren al klaar. We trekken de stad in om de sfeer op te snuiven en eindigen in een prachtig *****hotel waar we 's avonds genieten van een culinair diner.

Dag 2: bezoek aan Meteora en een rit doorheen het Tzoumerka Nationaal Park. Deze pittige en prachtige rit eindigt aan het Pamvotis Meer in Ioannina.

Dag 3: rijden langs de westkust van Griekenland, doorheen het Nationaal Park en eindigen in het uiterst gezellige Preveza.

Dag 4: vervolg van de reis richting het schiereiland Lefkada met de typische Griekse vormen en panorama's om de dag te eindigen in Nafpaktos. 

Dag 5: het bochtenparadijs laat ons genieten van de meest fotogenieke uitzichten en plekken. We overnachten in Itea.

Dag 6: in onze reis naar het zuiden passeren we het beroemde kanaal van Korinthe. Hier verlaten we het vasteland richting Peloponessus. In de avond genieten we van een heerlijk diner met zicht op zee.

Dag 7: het wereldberoemde Sparta ligt vandaag op de route naar de eindbestemming Kalamata. Dit wordt de laatste avond van onze reis. De motoren worden op het transport geplaatst. Morgen vertrekken we terug richting Düsseldorf.


Deze reis kan je in groep of individueel maken. Samen met onze partner in Griekenland regelen we alles voor jou en medereizigers. Neem contact op om een reis op maat of schrijf je in op onze nieuwsbrief (via het formulier onderaan deze pagina) om op de hoogte te blijven van nieuwe reisdata.

Charmante kortvakantie in Zuid-Engeland
Korte reis van 4 dagen